7/8/17

Νέο Πρόγραμμα Κινηματογράφου Θήβας: Transformers, O Πλανήτης των Πιθήκων, La La Land, Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή, Σε απόσταση Ασφαλείας, ο Γιος του Μεγαλοπαπουτσά

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΣΟΝΙΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/08/17 - ΤΕΤΑΡΤΗ 09/08/17
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ
«TRANSFORMERS 5: Ο τελευταίος ιππότης»
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ , τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του καθενός μας που καλούμαστε να κάνουμε τη διαφορά και τότε οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες, οι ήρωες κακοί και το μοναδικό ερώτημα που απαιτεί απάντηση να είναι: Ποιος από τους δύο κόσμους θα επιβιώσει, ο δικός τους ή ο δικός μας.
Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας
Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη άνω των 12 ετών
Διάρκεια: 152 λεπτά

 



ΠΕΜΠΤΗ 10/08/2017 – ΚΥΡΙΑΚΗ 13/08/2017
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη ο στρατός των ανθρώπων εξοντώνει αμείλικτα τους πιθήκους, οι οποίοι έχουν καταφύγει στα βουνά και αντιστέκονται με αρχηγό τον Σίζαρ. Ο τελευταίος αναζητά τη συμφιλίωση, αλλά οι αποτρόπαιες πράξεις του συνταγματάρχη θα του αλλάξουν ριζικά τα σχέδια.
Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας
Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη άνω των 12 ετών
Διάρκεια: 140 λεπτά







ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/17 και ΤΕΤΑΡΤΗ 16/08/17
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ
La La Land 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένας πιανίστας της τζαζ και μια σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός ερωτεύονται, συνεχίζοντας να κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο Λος Άντζελες.
Είδος: Μουσική
Διάρκεια: 128 λεπτά





Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ






ΠΕΜΠΤΗ 17/08/2017 – ΚΥΡΙΑΚΗ 20/08/2017
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ
«Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή»
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς) καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.
Είδος: Περιπέτεια / Κωμωδία
Διάρκεια: 128 λεπτά





ΔΕΥΤΕΡΑ 21/08/17 - ΤΕΤΑΡΤΗ 23/08/17
MONO ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ
«Σε Απόσταση Ασφαλείας»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένας βετεράνος των ειδικών δυνάμεων, και τώρα υπεύθυνος ασφαλείας ενός mall, πρέπει να προστατεύσει μια μικρή κοπέλα από μιαν αδίστακτη συμμορία που την έχει στοχοποιήσει για να μην καταθέσει σε μια κρίσιμη δίκη.
Είδος: Δράσης
Διάρκεια: 94λεπτά






ΠΕΜΠΤΗ 24/08/2017 – ΤΕΤΑΡΤΗ 30/08/2017
«Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα»
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα!
Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ / ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ
Διάρκεια: 128 λεπτά


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21.30