17/7/18

Μαστογραφία- Τεστ Παπ- Τεστ Οστεοπόρωσης από τη ΔΗΚΕΘ Δήμου Θηβαίων

Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου, που υλοποιούνται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων, δια του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκαν από τον Σεπτέμβριο 2017 έως τον Ιούνιο 2018, οι εξής δράσεις:

  1. Έντεκα (11) ραντεβού Ψηφιακής Μαστογραφίας, στα οποία συμμετείχαν παλαιές και νέες εξεταζόμενες από τη Θήβα και τα Δημοτικά διαμερίσματα Υπάτου, Βαγίων, Δομβραίνας, Λεύκτρων, Ελεώνα, Ελλοπίας, Προδρόμου, Καπαρελίου, Μελισοχωρίου.
Επίσης συμμετείχαν και μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Θηβαίων.
  1. Τρία (3) ραντεβού για την Εξέταση Τεστ Παπανικολάου, στα οποία συμμετείχαν μέλη του ΚΑΠΗ και συμμετέχουσες από τη Θήβα και το Δημοτικό Διαμέρισμα Καπαρελλίου.
  2. Έξι (6) ραντεβού οστεοπόρωσης, στα οποία συμμετείχαν εξεταζόμενες από τη Θήβα και τα δημοτικά διαμερίσματα Προδρόμου, Λεύκτρων, Ελλοπίας, Βαγίων και Ελεώνα.

Επίσης έχει προγραμματιστεί ένα ραντεβού εξέτασης ψηφιακής μαστογραφίας, στις 19 Ιουλίου 2018. Συμμετέχουν ασφαλισμένες και ανασφάλιστες από την ηλικία των σαράντα (40) ετών έως εξήντα εννέα (69) ετών.
Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να προσκομίσουν παλαιότερη μαστογραφία (εάν υπάρχει) και ταυτότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο στο τηλέφωνο 2262028971 (αρμόδια υπάλληλος Κατσιφή Αναστασία) από τις 8.00-14.30


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

ΧΑΡΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ