29/11/18

Πρόγραμμα Χειμερινού Κινηματογράφου Θήβας από 29/11 έως 19/12

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
29/11/2018 - 5/12/2018
Αιγαίο
SOS
Είδος: Ελληνική Κωμωδία
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin
Ώρα προβολής: 21:15
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 95 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ
Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

 

 

 

30/11/2018 - 2/12/2018

ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Μεταγλωττισμένο

Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Ώρα προβολής: 18:30
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 112 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ
Το “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».



6/12/2018 - 12/12/2018
Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μεταγλωττισμένο

Είδος: Παιδική Ταινία Φαντασίας
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Μακένζι Φόι, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν
Ώρα προβολής: 18:30
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ
Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.



6/12/2018 - 12/12/2018
Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

Είδος: Φαντασίας
Ώρα προβολής: 21:15
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 134 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να αποδράσει από τη Νέα Υόρκη και τα δεσμά του Κογκρέσου Μαγείας, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, όπου οργανώνει την επίθεση των καθαρόαιμων μάγων απέναντι στην ανθρωπότητα. Ο Νιούτ Σκαμάντερ θα βρεθεί εκεί ύστερα από παρότρυνση του παλιού καθηγητή του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την πανίσχυρη απειλή που διχάζει τον κόσμο των μάγων.




13/12/2018 - 19/12/2018
Ρομπέν των Δασών

Είδος: Περιπέτεια Εποχής
Ηθοποιοί:  ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΦΟΞ , ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΙΒ ΧΙΟΥΣΟΝ
Ώρα προβολής: 21:15
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 116 λεπτά
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο κόμης Ρόμπιν του Λόξλεϊ (Τάρον Έτζερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.