7/2/19

"Το ΒΑΠΟΡΑΚΙ" και ο "ΑΣΤΕΡΙΞ" στον Κινηματογράφο Θήβας


 Σας ενημερώνουμε, ότι  στον Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο, που λειτουργεί υπό την διεύθυνσης Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθούν οι εξής κινηματογραφικές ταινίες:

«ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ» ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21.15

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Είδος: Αστυνομική
Ηθοποιοί:  Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουίστ, Άντι Γκαρσία, Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φαρμίγκα, Ιγκνάσιο Σερίτσι
Περίληψη: Ο ογδοντάχρονος Ερλ Στόουν (Κλιντ Ίστγουντ) είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ). Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά του προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει, πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ.
«ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ»


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18.30

ΕΙΔΟΣ: Παιδικό –Κινούμενα Σχέδια
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
Περίληψη: Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.


                                                                                                  Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων