30/5/11

Συμμετέχουμε στην Παιδειατροφή! Εκδήλωση στην κεντρική πλατεία

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας (ΔΗ.Κ.Ε.Θ) σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Θηβαίων στα πλαίσια του Προγράμματος «Παιδειατροφή» για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά, διοργανώνουν στις 4 Ιουνίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ στην κεντρική πλατεία της πόλης φρουτοσκυταλοδρομία για τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Θηβαίων.Πρόγραμμα:
1. Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπυρίδωνα Νικολάου
2.Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ κ. Πέτραινα Ηλία
3.Αναφορά της Πρόεδρου Ενώσεως Συλλόγων & Κηδεμόνων κ. Γκιζίλη Σταυρούλας (καθηγήτριας φυσικής αγωγής) στα οφέλη και την συμβολή της σωματικής άσκησης για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.
4.Αναφορά της κ.Κωσταντίνας Πάλλιου διαιτολόγου, μέλους της τοπικής ομάδας Παιδειατροφή στη σημασία και χρησιμότητα της υγιεινής διατροφής για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.
5.Αναφορά από τον παιδίατρο κ. Λώλο Παναγιώτη, μέλους της τοπικής ομάδας Παιδειατροφή στους κίνδυνους για την υγεία των σημερινών παιδιών-αυριανών ενήλικων που απορρέουν από την εξάπλωση του φαινόμενου της παιδικής παχυσαρκίας .
6.Φρουτοσκυταλοδρομία.
7 Βράβευση νικητών.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ Πέτραινας Ηλίας
Η Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ Γκιζίλη Σταυρούλα