16/11/15

Θήβα: Πεζοπορία για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη
Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), το Δημοτικό Οργανισμό (Δ.Ο.Θ.) και την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θήβας, στο πλαίσιο του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης & Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – Ηπιόνη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, σας καλούν να συμμετέχετε στην ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ απόστασης 2χλμ, που συνδιοργανώνουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:30, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Θηβών.

Σκοπός της δράσης είναι τα οφέλη από την άσκηση για τη διατήρηση της υγείας μας και ειδικότερα την πρόληψη, την καλύτερη αντιμετώπιση ή την καθυστέρηση εμφάνισης του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Πληροφορίες για τη διαδρομή :
Τόπος συνάντησης : Κεντρική Πλατεία Θήβας Ώρα συγκέντρωσης : 11:00
Ώρα έναρξης πεζοπορίας : 11:30
Αφετηρία από την κεντρική πλατεία της Θήβας (από την οδό Επαμεινώνδα) με κατεύθυνση προς την οδό Ετεοκλέους. Στη συνέχεια ακολουθεί τμήμα της οδού Πολυνείκους, συνεχίζουμε με την οδό Αμφίωνος και στρίβουμε στο ύψος της οδού Αντιγόνης έως και τον Πούρο. Μετέπειτα στρίβουμε στην οδό Κάδμου και στο ύψος της οδού Δίρκης στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία της Θήβας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.