2/12/15

Έναρξη λειτουργίας κινηματογράφου Θήβας με την ταινία "Spectre" James Bond

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του δημοτικού χειμερινού κινηματογράφου, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνσή της στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Η Επιχείρηση για τη φετινή περίοδο προχώρησε στην ενοικίαση ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής, εφόσον η παλαιάς τεχνολογίας υπάρχουσα, δεν είχε τις κατάλληλες προδιαγραφές προβολής των πλέον ψηφιοποιημένων κινηματογραφικών ταινιών. 
 
Η ενέργεια αυτή της Επιχείρησης αποσκοπεί στη βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες,δεδομένου ότι ο κινηματογράφος της πόλης αποτελεί μέσο ποιοτικής ψυχαγωγίας τους.
 
Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του κινηματογράφου ορίστηκε η Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, με την προβολή της ταινίας SpectreJames Bond, η οποία θα προβάλλεται έως και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015.
Περίληψη:
Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον James Bond σε μια μοναχική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά τη Lucia Sciarra (Monica Bellucci), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Ο Bond εισχωρεί σε μία μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση, γνωστή ως SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion). Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, ο Max Denbigh (Andrew Scott), ο νέος αρχηγός του Κέντρου της Εθνικής Ασφάλειας, θέτει υπό αμφισβήτηση τις τακτικές του Bond και αλλά και τη MI6 με επικεφαλής τον νέο M (Ralph Fiennes). Ο Bond στρατολογεί κρυφά τη Moneypenny (Naomie Harris) και τον Q (Ben Whishaw) για να τον βοηθήσουν να βρει τη Madeleine Swann (Lea Seydoux), την κόρη του παλιού του αντιπάλου του Mr White (Jesper Christensen), που μπορεί να εξιχνιάσει το δίκτυο της SPECTRE. Ως κόρη ενός δολοφόνου, μπορεί να καταλάβει τον Bond με έναν τρόπο που οι περισσότεροι αδυνατούν να συλλάβουν. 

Από την Πέμπτη 10/12/2015 έως την Τετάρτη 16/12/2015 θα προβληθεί η ταινία «ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ».

Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα.
Είδος:Ιστορική, Δράμα, Θρίλερ
Σκηνοθέτης:Steven Spielberg
Πρωταγωνιστούν:Tom Hanks, Mark Rylance, Amy Ryan, Alan AldaΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 9.15 μ.μ.
Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων