26/6/14

Έναρξη Θερινού Κινηματογράφου Θήβας με τo Spiderman 2!!!!

 
Μόνιμη πολιτιστική δραστηριότητα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα από το έτος 1985, είναι η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου «Σόνια», του μοναδικού θερινού  κινηματογράφου  που λειτουργεί στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της.

Η έναρξη της λειτουργίας του για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

Με γνώμονα δε, τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που σήμερα επικρατούν, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης αποφάσισε η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου στον κινηματογράφο, να ανέλθει στο ποσό των πέντε (5,00) Ευρώ.

Γνωστοποιείται τέλος ότι η Επιχείρηση προέβη στην προμήθεια καινούριων καθισμάτων, με σκοπό πάντα την κατά το δυνατόν, βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες.

 

                                                                             από τη ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

ΔΗ.Κ.Ε.Θ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΣΟΝΙΑ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 21:30
«THE AMAZING SPIDER-MAN 2»
Σκηνοθεσία:  ΜΑΡΚ ΓΟΥΕΜΠ
Ηθοποιοί:   ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΣΑΛΙ ΦΙΛΝΤ, ΚΡΙΣ ΚΟΥΠΕΡ, ΠΟΛ ΤΖΙΑΜΑΤΙ, ΝΤΕΝΙΣ ΛΙΡΙ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ, ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
Διάρκεια:    142 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Peter Parker είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην καταπάτηση του εγκλήματος και την αγαπημένη του Gwen, ενώ δεν βλέπει την ώρα να αποφοιτήσει από το σχολείο. Φυσικά, δεν βγάζει ποτέ από το μυαλό του την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της Gwen να μείνει μακριά της προκειμένου να την προστατέψει, κυρίως γιατί δεν την τήρησε. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, όταν εμφανιστεί ένας επικίνδυνος εχθρός με το όνομα Electro. Ο Peter είναι στα πρόθυρα νέων αποκαλύψεων για το παρελθόν του.